Чувствувајте се самоуверени и сигурни во чистотата и свежината што Ви ги овозможува новиот „Есекс тач“. Тоа е посебна формула која е заснована на „Технологија на задржување на арома“, што ослободува свеж мирис со секој допир.

Поради својата формула за „НЕПРЕСТАЈНА АРОМА“, Вашите алишта постојано ќе оддаваат прекрасен цветен мирис, дури со денови откако сте ги испрале.

„Кул конфиденс“ значи дека Вие сте сигурни дека ги имате најбелите бели и најчистите шарени алишта, без какви било дамки. Вашите алишта ќе оддаваат прекрасна цветна миризба што ќе трае со денови откако сте ги испрале. Тоа е она што „Есекс тач“ ви го ветува на сите.

new

ESSEX TOUCH BOX 75Μ 3.75KG

ESSEX TOUCH BOX 45Μ 2.25KG

ESSEX LIQUID TOUCH 32MEZ 1,6LT