Почувствувајте ги уникатната сигурност и доверба во чистотата обезбедени од новата формула на „Есекс Уан“, која користи „Технологија против МИРИЗБИ“. Оваа технологија ефективно ги отстранува сите непријатни миризби (создадени од пот, чад и сл.) кои можат да навлезат во влакната на Вашите алишта, со само едно перење, а во исто време безбедно ги отстранува сите тврдокорни дамки.

Новиот „Есекс уан“ ја заснова својата формула на „ЕЛИМИНИРАЊЕ НА ДАМКИТЕ И МИРИЗБИТЕ“, со цел да осигури дека ќе ги добиете најдобрите резултати уште од првото перење – истовремено ќе ги отстраните најтврдокорните миризби и дамки, и ќе добиете најчисти алишта.

„Кул конфиденс“ значи дека Вие сте сигурни дека ги имате најчистите алишта без какви било непријатни миризби, посебно алишта што треба да ја одржуваат својата еластична форма. Тоа е она што „Есекс уан“ Ви го ветува.

new

ESSEX LIQUID ONE 45MEZ 2.25LT

ESSEX LIQUID ONE 32MEZ 1,6LT