Поради својата иновативна формула со повеќе ензими и со активен кислород, новиот „Есекс мулти“ може да се справи со сите секојдневни тврдокорни дамки.

Благодарение на неговата формула „СТОП ЗА ДАМКИТЕ“, веќе го имате најдоброто решение за чистота, свежина и сето тоа на достапна цена.

„Кул конфиденс“ значи дека Вие сте сигурни дека ги имате најбелите бели и најчистите шарени алишта, без какви било дамки, кои оддаваат прекрасна арома по секое перење. Тоа е она што „Есекс мулти“ Ви го ветува.

new

ESSEX MULTI BOX 75Μ 3.75KG

ESSEX MULTI BOX 45Μ 2.25KG

ESSEX LIQUID MULTI 32MEZ 1,6LT