1CONTEST_MK_MAIN

Решете го Cool тестот и добијте шанса да станете добитник на еден од многуте Essex производи. Следете ги овие лесни чекори:

  • Решете го тестот!
  • Пополнете го формуларот за учество
  • Откријте колку сте Cool самоуверени
  • Споделете ги Вашите резултати на социјалните медиуми

Можете да ги видите условите на натпреварот тука

1. Дали би сакале да се појавите во телевизиска емисија?

2. Дали многу би Ве посрамотило да одржите долг говор на венчавката на Вашиот најдобар другар?

3. Дали мислите дека сте позитивна личност?

4. Дали некогаш не сте се согласиле со Вашиот шеф на работа?

5. Дали би Ви пречело да се соблечете гол(а) пред Вашите пријатели?

6. Дали би се спротивставиле на сообраќајниот полицаец ако мислите дека сте во право?

7. Дали мислите дека нападот е најдобра форма на одбрана?

8. Дали вознењето во сообраќаен метеж Ви пречи?

9. Дали некогаш сте биле безмилосни?

10. Дали Ве импресионираат моќни луѓе?

11. Дали би прифатиле потешка работа?

12. Дали би сакале да учествувате во телевизиско реално шоу?

13. Дали би сакале да сте возач на формула?

14. Дали би оделе сами ноќе преку гробишта?

15. Дали би летале во мал авион со два пропелера?

 

contest-footer