Ndihuni të sigurt dhe me vetëbesim për pastërtinë dhe freskinë që ofron ESSEX Touch i ri. Është një formulë e veçantë e bazuar në “teknologjinë e kapsulave të ruajtjes së aromës” që çliron një aromë të freskët në çdo prekje.

Për shkak të formulës së tij “AROMË PAFUND”, rrobat tuaja do të lëshojnë vazhdimisht një aromë të mrekullueshme lulesh, edhe për disa ditë pas larjes.

Vetëbesim i plotë do të thotë se jeni të sigurt që do të keni rrobat më të bardha dhe më të pastra, pa asnjë njollë. Rrobat tuaja do të lëshojnë një aromë të mrekullueshme lulesh që do të zgjasë për disa ditë pas larjes. Kjo është ajo çka ESSEX Touch i premton gjithkujt.

Essex Touch

ESSEX TOUCH BOX 75Μ 3,75KG

ESSEX TOUCH BOX 45Μ 2,25KG

ESSEX LIQUID TOUCH 45MEZ 2.25LT

ESSEX LIQUID TOUCH 32MEZ 1,6LT