Ndjeni sigurinë dhe vetëbesimin unik që të jep pastërtia e formulës së re të ESSEX One, i cili përdor “teknologjinë e mbrojtjes nga aromat e pakëndshme”. Kjo teknologji largon në mënyrë efikase me vetëm një larje të gjitha aromat e vazhdueshme (të krijuara nga djersa, duhani etj.) që mund të depërtojnë në fibrat e rrobave tuaja, ndërkohë që njëkohësisht largon në mënyrë të sigurt të gjitha njollat e vështira.

Formula e ESSEX One të ri bazohet në parimin “STOP NJOLLAVE DHE AROMAVE TË PAKËNDSHME”, për të siguruar rezultatet më të mira që nga larja e parë, ndërkohë që largon aromat dhe njollat më të vështira, duke ju dhënë rrobat më të pastra.

Vetëbesim i plotë do të thotë se jeni të sigurt që do të keni rrobat më të pastra, pa aroma të pakëndshme, për rroba që duhet të ruajnë formën elastike. Kjo është ajo çka ESSEX One i premton gjithkujt.

Essex One

ESSEX LIQUID ONE 45ME 2.25LT

ESSEX LIQUID ONE 32MEZ 1,6LT