Si rezultat i formulës inovative me enzima të shumëfishta dhe me oksigjen aktiv, ESSEX Multi i ri është në gjendje të luftojë të gjitha njollat e përditshme e të vazhdueshme.

Falë formulës “STOP NJOLLAVE” të ESSEX Multi, ju tashmë keni gjetur zgjidhjen e shkëlqyer për pastërtinë dhe freskinë ndërkohë që kurseni.

Vetëbesim i plotë do të thotë se jeni të sigurt që do të keni rrobat më të bardha dhe më të pastra pa asnjë njollë dhe që lëshojnë aromë të mrekullueshme pas çdo larjeje. Kjo është ajo çka ESSEX Multi i premton gjithkujt.

Essex Multi

ESSEX MULTI BOX 75Μ 3.75KG

ESSEX MULTI BOX 45Μ 2.25KG

ESSEX MULTI BOX100M 5KG

ESSEX LIQUID MULTI 45MEZ 2.25LT

ESSEX LIQUID MULTI 32MEZ 1,6LT